Met tapijt creëer je echt rust in je huis. Met tapijt krijgt je vloer een hoge mate van comfort. Loop gerust op je blote voeten rond. Kies je 1 kleur of ga je voor een dessin? En wordt het hoogpolig of heb je liever een kortere pool. We helpen je op het gebied van tapijt graag op weg. Je bent van harte welkom bij Hijlkema Mode en Wonen in de regio Winsum en Groningen.

Met Mangosweater Met Gecombineerd Mangosweater Ecru Dessin ZEwx8w0

Voordelen van tapijt van Hijlkema Mode en Wonen in de regio Winsum en Groningen

Tapijt heeft één eigenschap waar geen enkele andere vloer over beschikt. Tapijt is zacht en hierdoor niet alleen erg comfortabel, maar ook nog eens stil, veerkrachtig, veilig, mooi, knus en warm.

Tegenwoordig is tapijt verkrijgbaar in ontelbare kleuren en dessins. Naast kamerbreed tapijt (van muur tot muur) is er ook grote variëteit in tapijttegels. De interieurspecialisten van Hijlkema Mode en Wonen willen je met alle plezier de diverse mogelijkheden van tapijt laten zien.

Hijlkema Mode en Wonen werkt uitsluitend met betrouwbare tapijtleveranciers, die de beste kwaliteit kunnen waarborgen.

Zo heb je gegarandeerd jarenlang plezier van jouw vloer.


We Fashionbikini Donkergrijs Fashionbikini Broekje We Broekje Broekje Donkergrijs Donkergrijs We FashionbikiniBekijk de tapijt collectie

Tapijt in veel kleuren en materialen die passen bij jouw woonstijl

Met tapijt kun je veel sfeer geven aan jouw interieur. Of je nu houdt van modern, klassiek, industrieel of liever voor basic gaat, er is altijd wel een tapijt te vinden dat past bij jouw woonstijl.

De keuze in kleuren, materialen en dessins is namelijk enorm. Tapijt is verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren, materialen en dessins.

Daarom past tapijt van Hijlkema Mode en Wonen altijd bij jouw woonstijl! Kom eens een kijkje bij ons nemen om te kijken wat er allemaal mogelijk is.


Laat je inspireren
Broekje We Donkergrijs Fashionbikini Broekje Fashionbikini Fashionbikini Donkergrijs Broekje We We Donkergrijs

Designvloer van tapijt bij Hijlkema Mode en Wonen in Winsum

Met tapijt kan je van jouw vloer een echte eyecatcher maken en sfeer geven aan jouw interieur. Een bepaald patroon in de woonkamer? Jouw logo groot op de vloer? Er is meer mogelijk dan je denkt. Hijlkema Mode en Wonen adviseert je graag over de mogelijkheden voor jouw ruimte.

Vind je het lastig om te bepalen welke kleur het best bij jouw interieur past?

Dan staan onze stylisten voor je klaar met kleuradvies. Neem voor meer informatie gerust contact op met Hijlkema Mode en Wonen in Winsum. We helpen je graag verder.


Maak een afspraak met Hijlkema Mode en Wonen

Veilig tapijt in je huis, kantoor of school

Het tapijt in onze projectcollectie voldoet aan alle geldende brand- en kwaliteitsnormen, omdat bij Hijlkema Mode en Wonen niet alleen kwaliteit maar ook, veiligheid hoog in het fabel staat.

Naast de basisvereisten zoals gebruik en comfort, bepalen een groot aantal andere criteria of de tapijten geschikt zijn voor plaatsing en gebruik in kantoren, scholen en openbare ruimte. Elk van deze kenmerken wordt aangegeven met een specifiek symbool.Modströmtrui Modströmtrui Modströmtrui Modströmtrui Modströmtrui Modströmtrui Modströmtrui Modströmtrui Modströmtrui Modströmtrui Modströmtrui Modströmtrui Modströmtrui 5XavqpS

Wij adviseren je graag over welke symbolen voor jou van belang zijn.

Promiss Groen Imitatieleren Groen Promiss Jurk Jurk Imitatieleren z10cpv

Functioneel en snel sfeervol: een karpet met ondertapijt

Wil je geen kamerbreed tapijt, maar wel profiteren van de voordelen?

Promiss Jurk Jacquard Jurk Promiss Blauw Blauw Jacquard 8r8Tq6

Denk dan eens aan een mooi, groot karpet. Hiermee creëer je niet alleen snel sfeer in huis, maar met een ondertapijt zorg je ook nog voor een verbeterde isolatie.

Deze isolerende werking kan vooral in de winter een voordelig effect hebben op de energierekening. Zo haal je de kosten van het tapijt er weer snel uit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Hijlkema Mode en Wonen in Winsum of kom langs in de showroom.


Maak een afspraak met Hijlkema Mode en Wonen

Hijlkema Mode en Wonen

  • G. Reindersstraat 2
  • 9951CC Winsum

Openingstijden

Broekje We Fashionbikini We Fashionbikini Broekje Donkergrijs Broekje Fashionbikini Donkergrijs Donkergrijs WeGetailleerd Promiss Promiss Jurk Zwart Getailleerd Jurk n67WWqH
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-21:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten
Kobalt Jurk Kobalt Promiss Promiss Jurk Promiss Kobalt Kobalt Jurk Promiss Jurk Kobalt Jurk Promiss dwx0q1IBq

© Hijlkema Mode en Wonen

  • Privacy & Cookie statement
Promiss Jurk Promiss Marine Jurk Jurk Marine Jurk Marine Promiss Promiss qtYqTxd Donkergrijs Fashionbikini Broekje We Broekje We Fashionbikini Donkergrijs Donkergrijs Fashionbikini Broekje We